Slappläge

Har varit en lugn vecka. Missade tyvärr senaste träningen pga familjegrejer. Så har pluggat via min vän youtube. Man kan lära sig mycket där!
Helgen har varit riktigt lugn, vi hade barnvakt igår så jag och sara hade en kväll för oss själv. Behövdes verkligen!

På tisdag är det träningen igen men ska försöka göra lite övningar här hemma bara för att hålla igång. Sara gillar dock inte att jag skuggboxar mot henne :/

Magen!

Igår var det träning igen. Känns riktigt bra att röra på sig, fasten det var riktigt jobbigt att ta sig dit. När man väl är där så går allt bra. Dock känns det att kroppen inte har rört sig på ett tag. Jag mår illa fasten jag inte har kört slut på mig, är väl alla gifter som ska ut.
Jag har en helt annan inställning mot träningen denna gång. Jag ska börja plugga inför nästa termin så det ger mig möjligheten att fara på många fler träningar och ta detta till en annan nivå. Tidigare har jag jobbat skift så man har alltid missat ett par träningar per månad. Man tappar lätt motivationen då.

Mitt mål är ett inför nästa vinter förhoppningsvis vara i så pass bra form att jag kan börja fundera på att gå en tävling. Det är min dröm, att få testa mina kundskaper mot andra. Att känna nervositeten inför en match. Det motiverar mig mer än allt annat just nu.

Magen har en galen träningsverk idag! Det känns riktigt skönt, dock är nog magen värsta stället att ha träningsverk på. Men det är värt det! Jag sitter och kollar igenom videos för att lära och peppa mig. Imorgon är det som sagt träning igen! KOM IGEN!

RSS 2.0